• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bine ați venit

 

Stimaţi colegi,


Vom fi onorați să vă avem alături la Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală, ce se va desfăşura în perioada 6-8 octombrie 2017, în București.
Congresul va fi precedat în data de 5 octombrie 2017, de cursul precongres, focalizat pe Imagistica multiparametrică, realizat cu sprijinul Societăţii Franceze de Radiologie (SFR), curs susţinut de lectori de primă mărime specializaţi în neuroimagistica pediatrică, imagistica aparatului reno-urinar şi a patologiei retroperitoneale, imagistica gastrintestinală şi a pelvisului masculin.

Sperăm ca aceste evenimente să fie memorabile, atât sub aspect ştiinţific, cât şi social.

Prezenţa dvs. reprezintă un excelent prilej de a sintetiza şi împărtăşi cunoştinţele actuale în diferite domenii ale radio-imagisticii, precum şi de a deschide noi orizonturi, direcții şi aplicaţii în domeniul radiologiei și imagisticii medicale, scopul principal fiind acela de a participa la educaţia medicală continuă a medicilor radiologi şi de formare profesională a medicilor rezidenţi şi a tinerilor specialişti.

Avem certitudinea că programul ştiințific, pe care îl vom realiza cu sprijinul colegilor radiologi din Centrele de Radiologie şi Imagistică Medicală de tradiţie din România, precum şi cu sprijinul Societăţii Europene de Radiologie şi ale unor reputaţi radiologi din diferite ţări ale UE care au confirmat participarea la congresul SRIM, va satisface pe deplin așteptările Dvs. într-o atmosferă colegială, plină de informaţii şi dialoguri constructive, într-un Bucureşti însorit, cu o vastă tradiție universitară şi culturală.

Cu respect şi consideraţie,

Prof. Dr. Ioana Gabriela Lupescu
Preşedinte SRIM

Dr. Bogdan Ştefan Olteanu
Președinte Congres

Societăți afiliate SRIM

SIMSR
SRMMR
ISMRM
Radiologie pediatrică
SNRIR
SISR
ARRDMF
SIORL
GIO

Limbi oficiale / Official languages

Română
English

 

 

Afiş manifestare / Event poster

Română
English