• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bine ați venit

Dragi colegi,

Vă mulţumim foarte mult pentru onoarea pe care ne-aţi făcut-o prin prezenţa dumneavostră la Timișoara, cu ocazia celei de-a 2-a Conferință Naţională a Asociației de Medicină de Laborator din România, cu participare internațională, care a avut loc în perioada 10 – 13 mai 2017 la Timișoara.

Conferința organizată sub auspiciile International Federation of Clinical Chemistry IFCC și al European Federation of Laboratory Medicine EFLM, în colaborare cu UMF “Victor Babeș” Timișoara, UMF “Iuliu Hațieganu”  Cluj Napoca, UMF Târgu Mureş, UMF“Carol Davila”  București, și UMF“Grigore T.Popa”  Iași, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie, a oferit posibilitatea celor peste 600 de participanti de a colabora, socializa si invata din experientele colegilor din toata tara.

Dorim să vă împartăşim bucuria unei conferinte reuşite şi, fireşte, succesul acestei manifestări ştiinţifice nu ar fi fost posibil fără participarea efectivă a dumneavoastră, motiv pentru care Comitetul ştiinţific vă transmite mulţumiri sincere pentru participare şi expunerea unor lucrări de o înaltă ţinută ştiinţifică.

Am pregatit pentru dumneavostra cateva albume ce se pot descarca folosind urmatoarele linkuri:

Ne exprimăm speranța că și în viitor vom putea să beneficiem de prezența dumneavoastră, într-un număr la fel de mare, pentru a putea consolida noi oportunități de a împărtăși din experiența dumneavoastră profesională, atât de valoroasă.

Mulţumim în mod deosebit pentru sprijinul oferit în realizarea cursului tuturor companiilor farmaceutice care au înţeles menirea noastră şi au răspuns invitaţiei.

Evenimentul este creditat cu 18 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România prin adresa 2944/13.04.2017 și cu 18 credite EMC de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România prin adresa 20/05.04.2017.

Cu deosebită considerație,

Conf. Dr. Ioana BRUDAȘCĂ

Președinte AMLR

Președintele Comitetului de Organizare

Parteneri Ştiinţifici

Limbi oficiale / Official languages

Română
English